Terug in Oekraine

Gepubliceerd op 20 april 2017 om 15:33

Het is weer heerlijk om in Oekraïne te zijn! Als eerste zijn we gisteren bij mijn toekomstige huis wezen kijken. Dit huis zijn ze nu aan het opknappen. Dit huis is in bezit van het zendingskantoor. Omdat de verbouwing nog niet klaar is, verblijf ik zolang (ongeveer 1 a 2 weken) in "De Ark" Dit is een verblijf voor gasten van het ziekenhuis, meerdere Nederlanders wonen hier (zie foto voor mijn kamer).

Vandaag zal ik mijn ouders en mijn broer Jan mijn woonplaats Beregowo laten zien en een bezoek brengen aan het ziekenhuis waar ik ga werken. Ook gaan we vandaag mijn aanstaande huis vanbinnen bekijken. Hier ben ik best nieuwsgierig naar.

Ik wil vanaf deze plaats iedereen hartelijk bedanken die met mij meegeleefd hebben tijdens de reis.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.