Om het werk in Oekraïne mogelijk te maken, worden Yura en Stefanie ondersteund vanuit Nederland door een thuisfrontcommissie (TFC). De TFC organiseert acties, denkt mee en houdt contact. Hier onder stellen we ons kort voor


Jobke Schokker

Hoi allemaal, ik ben Jobke. Toen ik hoorde dat Stefanie de Wildt, een gemeentelid, naar Oekraïne zou gaan om daar te werken wilde ik ook graag zelf een bijdrage leveren. Ik besloot om in de thuisfrontcommissie te gaan. Inmiddels ben ik voorzitter en besteedt ik graag mijn vrije tijd aan het hometeam. Ik zet de nieuwsbrieven in elkaar, zet nieuwe acties op en zorg dat ze goed kunnen worden uitgevoerd, verder organiseer ik de vergaderingen en de informatiebijeenkomsten. Heeft u vragen of ideeën voor acties dan kunt u mij bereiken op: 0614066785 of mailen naar tfc@stefanieinoekraine.nl

Marleen Smit

Hallo allemaal. Mijn naam is Marleen Smit. Een jaar geleden ben ik lid geworden van de tfc.
Ik houd me voornamelijk bezig met het nakijken van de teksten van nieuwsbrieven, blogs  en nieuwsberichten op social media. Waar het nodig is help ik met de acties die gehouden worden.

Ewout Schokker

Hoi, wat leuk dat u de site bezoekt! Ik ben Ewout Schokker, man van Jobke en ik zit sinds begin 2019 in de thuisfrontcommissie van Stefanie. ​Mijn taak is het in elkaar zetten en bijhouden van de website voor Stefanie. Voor vragen over of verbetering van de website, neem contact op via de contactpagina.

Leen en Heidi van Bochove

Hallo, wij zijn Leen en Heidi van Bochove. We kregen vier kinderen en wonen in Alblasserdam. We kennen Stefanie vanuit de gemeente. Eerst werd onze oudste dochter Jobke tfc lid. Zo raakten we bij het werk in Oekraine betrokken. We leerden Stefanie en Oekraine vooral beter kennen door twee vakanties die we daar samen doorbrachten. Een kennismaking die voor ons heel verrijkend was. Ook met heel wat mensen en de gemeente daar. We hebben gezien dat Stefanie daar een plekje kreeg waarin de Heere haar wilde gebruiken voor haar omgeving. Waarbij de Heere zelf ook het vermogen geeft voor wat Hij van ons vraagt. In gedachten zijn we met haar mee verhuisd en waren nauw betrokken bij de leiding en beslissing om met Andre en Alona mee naar Pomichna te gaan. We hopen daar ook nog eens heen te kunnen en kijken met hen uit naar de realisatie van een thuis voor gehandicapten. We houden contact met Kimon, krijgen van hen advies en helpen mee met acties. Vanuit persoonlijke betrokkenheid willen we ons steentje bijdragen in de tfc. Leen kijkt mee met de financien en ik (Heidi) probeer vooral persoonlijk contact te houden met Stefanie.