Kunt u helpen met het sponsoren van spullen voor de transporten? Neem dan contact op met de thuisfrontcommissie!


Ervaringsverhalen van chauffeurs


Videoserie: ''Een kijkje in Berehove"

Aflevering 1: De transporten

Aflevering 2: De opslag

Aflevering 3: De gaarkeuken


Blogs

Januari 2023

Informatieavond Stefanie in Hoornbeeck College

Vanaf 15 februari hoopt Stefanie ruim een week in Oekraine te zijn. Op D.V. 16 februari is er een informatieavond in het Hoornbeeck College in Rotterdam waar Stefanie iets vertelt over haar werk in Oekraine aan de hand van een videopresenatie. In de pauze is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten, krijgt u koffie en thee en is er een tafel met tweedehands boeken, zelfgemaakte producten en producten uit Oekraine t.b.v. het werk van Stefanie. Na de pauze is er nog gelegenheid om vragen te stellen. U bent van harte welkom vanaf half 8! D.s. J. de Bruijn zal deze avond een korte meditatie houden. Parkeren kan naast de school of in de wijk. 

Lees meer »

Weeskinderenhuis

In de afgelopen weken mochten wij dit kindertehuis een aantal keer bezoeken. Hier wonen ruim 60 wees kinderen die gevlucht zijn uit het oosten. Wij (Yura en ik) bidden of de Heere de weg wil wijzen in de bediening met kinderen en dan voornamelijk kinder-Evangelisatie. 

Lees meer »

Opbrengst oliebollenactie

We zijn dankbaar voor de opbrengst van de afgelopen oliebollenactie: € 2230,58! Dit gaat naar de persoonlijke sponsoring van Stefanie. Hartelijk dank voor uw steun!

Lees meer »
December 2022

Het jaar 2022!

Het jaar 2022! Een jaar geleden konden wij nog niet indenken hoeveel dit jaar ons zou brengen. Een jaar van zorgen, maar ook van zoveel zegeningen! Wij zijn de Heere dankbaar voor dit jaar!

Lees meer »
November 2022

Appelverkoop

We kregen dit jaar de gelegenheid om gratis appels te plukken bij een boomgaard in Werkendam en de appels daarna te verkopen voor Oekraine. Er werd enthousiast meegeplukt en er is ook veel verkocht! Totaal mochten we met deze actie een bedrag ophalen van € 1768,50! Hier zijn we heel dankbaar voor. 

Lees meer »

Oliebollenactie

De jaarlijkse oliebollenactie is weer van start gegaan. Met opnieuw oliebollen en appelbeignets van Bakkerij Voordijk. 

Lees meer »
Oktober 2022

Heeft u nog een kaars of zaklamp liggen?

Zoals jullie weten is 40% van alle elektriciteitscentrales gebombardeerd in Oekraïne. Hierdoor zit een groot gedeelte van Oekraïne in het donker, in de kou en zonder stroom. U kunt helpen door kaarsen (die lang branden incl. lucifers) en zaklampen (liefst met extra batterijen) te sturen. In andere delen van Oekraïne zijn deze dingen helemaal uitverkocht!

Lees meer »