Transporten

Vanwege de huidige oorlog is het huidige project van Stefanie op pauze gezet. Ze zet zich nu in om vluchtelingen in Berehove (Oekraïne) en mensen aan het front te voorzien van eten en andere hulpmiddelen.

Omdat er een grote vraag is aan hulpmiddelen in Oekraïne en er veel mensen aanboden om een transport te organiseren hebben we besloten om vanuit de thuisfrontcommissie in samenwerking met Kimon en een stichting in Berehove wekelijks of twee wekelijks transporten te regelen (Net waar er behoefte aan is en hoeveel opslagruimte er nog is.)

Goederen en levensmiddelen blijven welkom.

Winterkleding hebben we momenteel genoeg!

 

Dit kan doorlopend (6 dagen per week) worden ingeleverd bij:

  • Familie Verspuy, Kortland 42a 2954 LD in Alblasserdam (Hier kunt u eind van de middag en begin van de avond terecht, 6 dagen per week, 06-40279708)
  • Op Flakkee bij TC Trading, Vroonweg 19 in Dirksland
  • Juliana van Stolberglaan 21 in Middelharnis (mw. Korpershoek)
  • Magrietweg 6 in Ouddorp (Kon. Beatrixschool)

Voor transporten vanuit andere plaatsen en hun inleveradressen zie de tabel hieronder.

Particuliere gaven en initiatieven zijn steeds welkom, donaties en initiatieven van bedrijven uiteraard ook!

Transport regelen

Wilt u een transport regelen dat specifiek naar Berehove/Stefanie de Wildt gaat, neem dan contact op met de thuisfrontcommissie (06-14066785) Er moeten dan namelijk papieren worden geregeld en we proberen dan in overleg een week af te spreken waarin het transport vertrekt. Wij helpen u verder.

Spullen brengen

Wilt u graag helpen door spullen te verzamelen? Dat is heel fijn! Hieronder vind u een overzicht vanaf waar er een transport vertrekt die week. U kunt de spullen dan (gecategoriseerd per doos!) daar brengen. Voor vragen kunt u ook naar ons bellen. Spullen kunnen tot de dag voor vertrek (Tenzij anders aangegeven) ingeleverd worden. Hiernaast een lijst met spullen die we inzamelen:

Geplande transporten:

Voor alle data geldt: zo de Heere wil en wij leven zullen

Transport vanuit: Vertrek op: Inleveren op: Inleveren tot:
Alphen a/d Rijn (1 vrachtwagen) 8 mei 2022 - 6 mei 2022
Dirksland 16 mei Vroonweg 19 in Dirksland, Juliana van Stolberglaan 21 in Middelharnis (mw. Korpershoek) en Magrietweg 6 in Ouddorp (Kon. Beatrixschool) 14 mei 2022
Alblasserdam (busjes) 13 juni 2022 Kortland 42a Alblasserdam, graag van tevoren even bellen: 06-40279708 Tot en met vrijdag avond 10 juni 2022