We zoeken nog chauffeurs (busje/vrachtwagen) voor september! Interesse? Neem contact op met de thuisfrontcommissie. Kijk bij ''Blogs'' voor ervaringsverhalen van chauffeurs.

Acties

Plukactie

In september hebben we onze jaarlijkse, gezellige plukactie. We zijn weer welkom op de boomgaard van familie van Pommeren in Lexmond op zaterdag 17 en 24 september. We plukken appels of peren en verdienen hiermee geld voor de noodhulp die gegeven wordt in Berehove vanwege de oorlog in Oekraine. Geef je nu op om mee te plukken op 1 of beide zaterdagen. Iedereen vanaf 8 jaar mag mee plukken. We plukken van 10.00u tot 16.30u. Overleg met de thuisfrontcommissie als u een halve dag aanwezig kunt zijn. Er is ook mogelijkheid om in overleg door de weeks te plukken voor hetzelfde doel. Voor de lunch en de versnaperingen in de pauzes wordt gezorgd. U kunt op eigen gelegenheid naar de locatie gaan of verzamelen bij de carpoolplaats (de Kabelbaan) in Alblasserdam.

 


Klusjeskaart

Hoi! Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Dan kan je nu meedoen met de klusjesactie. Onder het kopje ''Nieuwsbrieven'' is een sponsorkaart te vinden die je kunt downloaden en uitprinten. Ga met deze sponsorkaart rond in de buurt en vraag of je klusjes mag doen om daarmee geld op te halen voor Stefanie de Wildt die in Oekraine werkt. Je mag het opgehaalde geld overmaken op het rekeningnummer dat je kunt vinden op deze site. Stuur ook even een mailtje met je naam en het opgehaalde bedrag naar tfc@stefanieinoekraine.nl. 


Heeft u vragen of misschien een idee voor een nieuwe actie? Mail, app of bel gerust naar:
tfc@stefanieinoekraine.nl / 0614066785, of plaats een reactie hieronder.

Als u zelf een actie bent begonnen voor Stefanie die u graag hier wilt promoten dan kunt u dit ook doorgeven aan ons.