Kaartje sturen

Gepubliceerd op 21 maart 2018 om 17:13

In de vorige blog van Stefanie de Wildt hebt u kunnen lezen over Victoria. Van een lezer kregen wij de vraag of het adres gedeeld kon worden zodat er kaarten naar Victoria gestuurd konden worden.

Hierbij haar adres: UKRAINE 90202, Zakarpatska Oblast, Berehove/beregszasz, B. Chmelnytskoho 10/3, Stefanie de Wildt/Victoria. 

Victoria is inmiddels thuis, niet omdat het beter met haar gaat maar omdat het ziekenhuis momenteel niets voor haar kan betekenen en ze wacht op een operatie waar nu nog niet genoeg geld voor is. Victoria zal heel verrast zijn. Het zal haar vast bemoedigen. (kaart liefst in het Engels)

Erzsika (hierover schreef Stefanie ook) en Martha liggen nog op de kamer waar Victoria lag. Erzsika verblijft nu al 5 maanden in het ziekenhuis, Martha is een vrouw van 80 jaar en is erg eenzaam. Zij ligt al 3 maanden in het ziekenhuis, 2 maanden geleden is haar zoon overleden. Stefanie heeft nog steeds contact met hen. Een kaartje naar hen zouden ze erg waarderen. Dit kan naar hetzelfde adres maar dan achter de naam van Stefanie, de naam van Martha en/of Erzsika. Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact opnemen met de thuisfrontcommissie: 078-6933211

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.