Na lang wachten thuis aangekomen en kerstgroet

Gepubliceerd op 22 december 2018 om 21:34

Zojuist ben ik thuis gekomen (inmiddels is het nacht).

De vlucht verliep vrij goed op de sterke wind na. Maar bij de Oekraïnse grens was het super druk. Een rij wat wel tot morgenochtend kon duren... Dus ben ik mijn taxi uitgegaan, heb ik 2 van de 3 koffers meegenomen en wilde ik lopend de grens over gaan (wat sneller zou moeten zijn). Helaas stonden hier ook lange rijen. Er zat niets anders op dan aan te sluiten. Na lang gewacht te hebben in de kou en sneeuw was ik uiteindelijk zover. Mijn teamleider heeft mij opgehaald bij de grens en nu zit ik mezelf op te warmen op de bank. En straks m'n bed maar opzoeken ;-)

Ruim 2 weken ben ik in Nederland geweest. Het was een fijne verlofperiode. Ook was het fijn om mijn nichtje, Willianne, voor het eerst te kunnen zien :-).
Ik heb tijdens mijn verlof veel medeleven vanuit de gemeente, kennissen en familie mogen ervaren, hartelijk bedankt hier voor. Ik vond het weer fijn om terug te gaan, maar toch altijd een beetje dubbel om familie weer achter te moeten laten.

Iedereen Gezegende Kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar.
Kerst in Oekraïne is pas 7 en 8 januari. De helft van de bevolking hier is Hongaars en zij vieren wel 25 en 26 december kerst.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.