Lichaampje Ludmilla naar huis gebracht

Gepubliceerd op 8 oktober 2019 om 12:22

Vanmorgen vroeg was ik al bij Ludmilla thuis.

Uiteindelijk na lang wachten zijn we vertrokken naar het mortuarium. Daar moesten we lang wachten tot het lichaampje vrij gegeven werd. Moeder en ik hebben Ludmilla aangekleed en haar in het kistje gelegd. (En wat je dan allemaal weer ziet gebeuren in het mortuarium... Verschillende lijken liggen daar zonder enige afscherming.)

 

Toen we aankwamen bij hen thuis op het kamp, werd het kistje op de tafel gezet, midden in het kleine huisje. Uiteindelijk moest ik vader naar de administratie brengen in het dorp, waar hij moest aangeven dat Ludmilla is overleden. 

Hierna ben ik naar huis gegaan. Ik zou twee uur later terug komen voor de begrafenis. Uiteindelijk kreeg ik een telefoontje, dat de ouders van Ludmilla toch liever hadden, dat de begrafenis morgen plaats zou vinden. Ze willen toch graag dat Ludmilla nog een nachtje thuis is. 

 

Nu zal morgen om één uur de begrafenis zijn. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.