Kinderen toegewezen voor het familiehuis

Gepubliceerd op 21 december 2019 om 22:05

Inmiddels wonen Andre en Alona en hun kinderen al weer 4 maanden in het familiehuis.

Ze beginnen zich steeds meer thuis te voelen in Pomichnaja. Ze wachten al enige tijd totdat ze kinderen toegewezen krijgen.

Afgelopen week kregen Andre en Alona een voorstel van 3 kinderen.

Jongen, Dima van 5 jaar.

Meisje, Snizsana van 3 jaar.

Meisje, Alonka van 1,5 jaar.

Alonka is gehandicapt doordat haar stiefvader haar geslagen heeft. Hierdoor heeft ze hersenbeschadiging opgelopen. Ze heeft nu de ontwikkeling van een kind van 6 maanden. Er is hoop dat ze verder gaat ontwikkelen. Alonka zal veel therapie nodig hebben om haar ontwikkeling te stimuleren.

Andre en Alona hebben bewust gekozen voor een gezin waarvan het kind een handicap heeft. Meestal blijven deze gezinnen achter en ze moeten dan opgroeien in een internaat waar het leven niet al te goed is

 

Inmiddels hebben Andre en Alona en hun kinderen al kennis gemaakt met deze kinderen die nu nog in een kindertehuis wonen. Het klikt goed tussen hun eigen kinderen en de pleegkinderen.

Vandaag kregen we te horen dat de kinderen voor het nieuwe jaar al kunnen komen. Nu moet alles snel geregeld worden. De verbouwing van het verwarmingssysteem moet eerst worden afgerond. Verschillende dingen zijn nodig voor de nog jonge kinderen, zoals een ledikantje, kinderstoel, box en kleding.

 

U zult begrijpen dat er veel nodig is voor de kinderen die misschien al over een week hopen te komen. Wij willen u vragen om het gezin financieel bij te staan om de benodigde dingen te kopen. Het gezin is al heel erg geholpen als u gift overmaakt om kleding en Pampers te kunnen kopen.

Alvast hartelijk dank! Wij willen u vragen om te bidden voor dit gezin die zich voorbereid om deze 3 pleegkinderen te verwelkomen in hun gezin.

Sponsoring familiehuis:
T.n.v. S. de Wildt
NL90 RABO 0115 0858 31
Omschrijving: Familiehuis + doel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.