Verhuisd naar Pomichnaja

Gepubliceerd op 9 december 2019 om 22:07

Afgelopen zaterdag ben ik, eerder dan verwacht, verhuisd naar Pomichnaja.

Ik was de afgelopen 4 weken al in Pomichnaja. De planning was dat ik maar voor enkele weken naar Pomichnaja zou gaan en dan weer voor een periode terug naar Beregowo (waar ik 2 1/2 jaar heb gewoond)

Omdat ik hier in Pomichnaja nu zoveel werk te doen heb, zoals het bezoeken van gezinnen waar gehandicapte kinderen wonen, was het beter om definitief hierheen te verhuizen. Het zou ook jammer zijn om nog een huis te huren in Beregowo terwijl ik daar in de aankomende periode toch bijna niet meer zal komen.

Bij het bezoeken van de gezinnen heb ik ook een auto nodig, maar mijn auto stond nog in Beregowo. Daarom heb ik afgelopen dinsdagavond de reis van 23 uur met de nachttrein gemaakt naar Beregowo. Na 2 dagen druk bezig geweest te zijn om alles in te kunnen pakken was mijn huis eindelijk leeg geruimd. Een klein gedeelte van de verhuisspullen kon ik meenemen met de auto. Een ander gedeelte is op de post gegaan. Een laatste deel heb ik opgeslagen en hoop ik in het voorjaar op te halen met de auto.

Afgelopen zaterdag ben ik samen met de ouders van André en Alona (van het Familiehuis) met mijn auto naar Pomichnaja gereden. Ik woon nu in het Familiehuis van André en Alona, net als de afgelopen 4 weken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.