Einde verlof

Gepubliceerd op 26 februari 2021 om 22:10

Na een periode van 6 weken in Nederland te zijn geweest hoop ik D.V. 3 maart terug te gaan naar de Oekraïne.

Ik was in Nederland voor behandeling tegen  voorstadium van baarmoederhalskanker. Tijdens het onderzoek van de Nederlandse arts bleek inderdaad dat het er niet goed uit zag. Er waren grote zorgen. Toen ik 2 weken later de uitslagen kreeg, bleek alles goed te zijn. Er was zelfs niet één afwijkende cel  meer gevonden. Een wonder! De Heere komt alle dank toe!. 


Zo kon ik mijn plannen om terug te gaan naar de  Oekraïne maken. Deze verlofperiode waren bijzondere, mooie weken. Het was soms moeilijk, vanwege de maatregelen, minder bezoekjes af te kunnen leggen. De Heere sterkte mij en zo mocht het een gezegend verlof zijn. Ik kijk er naar uit om de kinderen in het kindertehuis weer te mogen zien en voor hen te zorgen.  Bij aankomst zal ik echter eerst 14 dagen in quarantaine moeten. Graag wil ik u allen hartelijk danken voor de vele kaarten, medeleven en het gebed in de afgelopen periode.


Stefanie de Wildt

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.