Soli Deo gloria!

Gepubliceerd op 11 februari 2021 om 22:13

Inmiddels ben ik al weer bijna een maand in Nederland.

Toen de quarantaineperiode voorbij was, startte het medische onderzoek. Tijdens de biopsie waren de artsen er niet gerust op. Ze zagen dat het niet goed zat.

Afgelopen dinsdagochtend werd ik door de arts gebeld voor de uitslag van het onderzoek. Ze vertelde dat er geen enkele afwijkende cel is gevonden! De arts stond er zelf ook versteld van. Ze zei: ,,Ik heb het nog door andere artsen laten beoordelen en voor ons is het onverklaarbaar dat er geen afwijkingen gevonden zijn. Maar ik laat je met een gerust hart naar Oekraïne gaan.’’
God heeft door het geloof, die Hij gaf door Zijn genade, mij genezen! 
God alle eer en dank voor dit grote wonder! Voor ons als mensen is het onverklaarbaar, maar mogelijk bij God. Wat er staat in Markus 10:27:  Bij de mensen is het onmogelijk, maar niet bij God; want alle dingen zijn mogelijk bij God.

 

De Heere mocht de gebeden verhoren. In de afgelopen maanden mocht er veel gebed zijn. Gebed voor genezing maar ook voor rust en kracht in deze weg. Door veel mensen, zowel in Nederland als in Oekraïne, mocht deze nood worden opdragen in vele gebeden. In de kerk, in de familiekring, vrienden, de vele omaatjes in het rayon in Oekraïne en nog vele waarvan ik de namen niet eens weet. Ik mocht mij gedragen weten op het gebed. Soms vroegen de mensen wel eens aan mij: ‘’Stefanie hoe komt het dat jij hier zo rustig onder ben?” Die rust en het vertrouwen gaf de Heere mij. Het was het vertrouwen in Hem, door Hem. En daarom mag ik Hem daar ook alleen maar dankbaar voor zijn.

 

Zou deze ziekte er ‘zomaar’ geweest zijn? Nee zeker niet! Hij wil hierdoor Zijn liefde, trouw, macht, genade en nabijheid aan ons laten zien. Dat door dit wonder mensen gaan zien wie God is en in Hem mogen gaan geloven. Zo heeft de Heere mij door deze ziekte ook zoveel geleerd en gegeven. Wonderen gebeurden niet alleen in de Bijbelse tijd maar ook in het jaar 2021. Jezus Christus is gisteren en heden Dezelfde en in der eeuwigheid. (Hebreeën 13: 8)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.