Weer in Oekraine

Gepubliceerd op 4 maart 2021 om 22:06

Gisteren ben ik weer veilig aangekomen in Oekraïne.

De afgelopen dagen stond in het teken van maar liefst 3 koffers inpakken. Kinderkleding en vitamine/medicijnen die in de afgelopen periode gegeven waren, heb ik zoveel als mogelijk was, meegenomen. De covid-19 test was negatief, dus kon ik vertrekken. Van Amsterdam naar Budapest (Hongarije) 2 uur met het vliegtuig . In Hongarije aangekomen moest ik een document tekenen dat ik binnen een bepaald aantal uur het land weer uit zou zijn. Op het vliegveld stond de taxi klaar om verder te reizen naar de Oekraïne. Na 4 uur rijden, kwamen we bij de grens. Daar verliep alles verspoedig. De Heere alle dank voor deze voorspoedige reis.
Ik zal eerst nog 2 weken in quarantaine moeten. Daarna hoop ik door te reizen naar het familiehuis in Pomichnaja.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.