Weer naar Nederland

Gepubliceerd op 22 maart 2021 om 22:03

Helaas moet ik de reis naar Nederland weer gaan maken.

De gezondheidstoestand van mijn vader is zo verslechterd dat voor zijn leven gevreesd wordt.

Toen ik ruim 2 weken geleden vertrok naar de Oekraïne had mijn vader al gezondheidsklachten vanwege covid-19. 2 Weken geleden moest hij vanwege de ernst van de klachten opgenomen worden op de IC-afdeling.  We leefden tussen hoop en vrees. De artsen hebben echter aangegeven dat zijn hart in dermate slechte toestand verkeerd, dat er weinig hoop gegeven wordt op verbetering.

Als de test covid-19 test morgen negatief blijkt te zijn, hoop ik D.V. woensdag 24 maart naar Nederland te reizen. 
Ik vlieg via Lviv(Oekraïne) met een tussenstop in Turkije. 

Iedereen bedankt voor het gebed in de afgelopen weken. Daardoor mag ik mij zeker gedragen weten. Ik wil u vragen om te blijven bidden voor ons.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.