Oorlogsdreiging

Gepubliceerd op 25 januari 2022 om 19:13

Zoals u weet ben ik via stichting Kimon uitgezonden naar Oekraïne. Gezien de toenemende oorlogsdreiging en berichten van het ministerie van Buitenlandse Zaken word ik door Kimon dringend geadviseerd om Oekraïne zo spoedig mogelijk te verlaten.


Te midden van de oorlogsdreiging leef ik in rust en vrede, biddend en met alle vertrouwen in de Heere. Tegelijkertijd uitkijkend naar een vluchtmogelijkheid en naar een (tijdelijk) verblijf verderop in Oekraïne. Voor Oekraïners die geen hoop op de Heere hebben, is dit een angstige situatie. Zij leven in vrees!
Persoonlijk ervaar ik geen onrust of angst. Ik mag geloven en vertrouwen dat alles in Gods hand ligt. Ik mag hier mijn werk in het familiehuis en de bedieningen daaromheen nog steeds doen. De kinderen gaan elke dag naar school, we doen de boodschappen en gaan naar de kerk, maar dit kan elk moment veranderen…
Er kan binnenkort een dag aanbreken dat het hier oorlog is. Hoogstwaarschijnlijk zal ik dan niet in Pomichnaja kunnen blijven.
Willen jullie mee (blijven) bidden om uitkomst?

Reactie plaatsen

Reacties

Euft Kragten
2 jaar geleden

Stefanie, We bidden voor je dat de Heere Jezus je beschermer zal zijn, maar ook voor hen die je dan moet achterlaten GBY

W.A.J. Jansen
2 jaar geleden

Ons gebed is voor de mensen in de Oekraïne en voor jou Stefanie... De HEERE geve Zijn SHALOM. De dreiging is serieus, maar de Heere staat boven alles. Hij is de Alpha en de Omega, DE ALMACHTIGE.

Familie J. van de Werken
2 jaar geleden

Beste Stefanie, wat groot dat je je vertrouwen mag stellen op de Heere alleen! Veel wijsheid toegewenst in alles! fam. Van de Werken.

J.den Hoed
2 jaar geleden

Stefanie wij bidden voor jullie,zeer dreigend maar de Heere in het hart geef toch vrede.Onze (stief)zoon zal wellicht 2023 naar roemenie uitgezonden worden via Kimom.Fam Psilos uit ridderkerk.