De laatste dagen in Nederland

Gepubliceerd op 14 april 2017 om 15:48

Nog een paar dagen en dan is het zover! Ik kijk er echt naar uit om weer in Oekraïne te zijn. Ik kijk er naar uit om te beginnen met werken in het ziekenhuis. Van de vrijwilligers uit Oekraïne hoor ik nu welke kindjes er liggen, en als ik dan een foto zie, dan begint het te kriebelen om daar naar toe te gaan.
Maar voor vertrek staan er nog een aantal dingen te wachten. Ik ben druk bezig met inpakken en de allerlaatste dingen regelen. Aanstaande zaterdag heb ik mijn afscheidsdag. Op deze dag zal ik afscheid nemen van mijn familie, kennissen en vrienden. Het is niet makkelijk om afscheid te nemen. Toch kijk ik er nu anders tegenaan dan enkele maanden geleden, omdat ik er erg naar uitzie om terug te gaan naar Oekraïne.
Maandag op dinsdagnacht (18 april) hoop ik met mijn ouders en mijn broer Jan te vertrekken. Als alles goed mag verlopen, komen we na 2 dagen aan in Oekraïne. Mijn ouders en mijn broer blijven een week bij mij in Oekraïne. Het is fijn om aan hen te laten zien waar je komt te wonen en te werken. Ik hoop u er meer over te vertellen via de blog.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.