2 jarigen en studeren via internet

Gepubliceerd op 24 augustus 2020 om 21:42

In de afgelopen weken zijn Tima (Timotheüs) en Sjoma (Simeon) uit het familiehuis jarig geweest.

Tima is 11 jaar geworden en Sjoma 6 jaar. Tima is de grote broer van Sjoma, en ze zijn altijd samen te vinden. Sjoma gaat nog niet naar school, maar over een jaartje staat het school leven ook voor hem te wachten.

Over een weekje zal het school leven voor Tima weer beginnen. Zoals het afgelopen jaar zal Tima, samen met zijn zus Elja (13), de lessen weer volgen via internet. Helaas is deze methode van les krijgen via internet niet goedkoop...  Maar door verschillende redenen is het naar school gaan voor hen hier geen uitkomst. Zou u willen helpen, zodat het voor hen mogelijk gemaakt wordt om de lessen via internet te volgen? Neem dan contact op via: tfc@stefanieinoekraine.nl. Of stuur een WhatsApp berichtje naar: +38665562989. Of maak u gift zelf over via het rekeningnummer op de website, met als omschrijving: Project Pomichnaja Oekraïne familiehuis. 

Graag een berichtje via de mail of via WhatsApp als u het voor een bepaald doel geeft. Zodat wij kunnen zien hoeveel geld voor welk doel binnenkomt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.