Uitbreiding in het familiehuis

Gepubliceerd op 19 september 2020 om 14:13

Uitbreiding in het familiehuis! 

Einde van deze maand mogen wij weer 2 pleegkindjes verwelkomen in het familiehuis. Anja van 8 jaar en Sophia van bijna 2 jaar.  

De afgelopen weken is er hiervoor veel geregeld. Veel documenten die in orde gemaakt moesten worden om weer nieuwe pleegkinderen te kunnen opnemen. Ze moesten getest worden op Covid-19 en er waren nog verschillende andere opstakels. Tijdens het regelen van sommige documenten bleek er een bepaald document niet aanwezig te zijn. Zonder dit document zouden ze geen nieuwe pleegkinderen kunnen opnemen in hun gezin. Maar voor Andre en Alona zou het onmogelijk zijn om dit document aan te leveren. Gelukkig, wat onmogelijk is bij de mensen is mogelijk bij God. Ze werden de gang op gestuurd, en het enige wat ze konden doen, was: het neer te leggen bij de Heere. Even later werden ze door de kinderbescherming naar binnen geroepen. Ze kregen meteen een stapel documenten van kinderen waar ze uit konden kiezen om op te nemen in hun huis. De kinderbescherming sprak verder niet meer over het ontbrekende document. Wat een wonder! De Heere heeft het gebed verhoord. 

Er zijn zoveel kinderen die wees zijn of niet meer bij hun ouders kunnen wonen. Na gebed moest er een keuze gemaakt worden welke kinderen er bij hen zouden komen wonen. Dit werden de zusjes Anja van 8 jaar en Sophia van bijna 2 jaar. Inmiddels hebben Andre en Alona ze al 4 keer ontmoet, Eerst alleen online i.v.m. de quarantaine. Helaas kan ik jullie nog niet veel vertellen of foto’s laten zien van deze mooie meisjes, omdat ze nog niet officieel tot ons gezin behoren. Wilt u bidden dat alle formaliteiten op tijd rond zijn voordat de coronamaatregelen hier weer verder worden aangescherpt? 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.