Weer terug naar Oekraïne

Gepubliceerd op 14 april 2021 om 16:26

Helaas moet ik alweer naar Oekraïne terug.

De andere kant is dat ik er ook weer naar verlang om naar Pomichnaja te gaan. Ik mis de kinderen in het familiehuis enorm.

De quarantaineperiode die ik in mijn oude woonplaats Beregowo doorbracht was nog niet voorbij toen ik onverwachts weer terug moest naar Nederland.

Dat alles bij elkaar maakt dat ik de kinderen 3 maanden niet heb gezien.

 

Voor D.V. donderdag 15 april is mijn vliegticket weer geboekt. Dit keer zal het vertrek zwaarder worden dan ooit tevoren. De gedachte mijn moeder achter te moeten laten, is erg pijnlijk en verdrietig. Voor haar had ik graag nog langer in Nederland gebleven. Maar gelukkig heb ik nog 5 lieve broers en zussen die allemaal om haar heen mogen staan. En de grootste troost is dat de Heere zelf zegt: ‘’Ik zal met u zijn; Ik zal u niet begeven, en zal u niet verlaten".

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.