Hulp naar Irpin en Boetsja

Gepubliceerd op 16 april 2022 om 14:42

Al 7 vrachtwagens en 23 busjes zijn mede door uw hulp naar Oekraïne gebracht. Iedereen mag zo’n zijn steentje bij dragen. Producten worden gesponsord, acties worden gehouden om geld in te zamelen en financieel wordt er bij gedragen. Vrijwilligers zijn bereid om alle gedoneerde spullen naar Oekraïne te brengen. Bij aankomst wordt de vracht uitgeladen en opgeslagen.

Een deel van de levensmiddelen is bestemd voor de kerk in Beregowo. Zij gebruiken het kleine keukentje om voor ruim 300 vluchtelingen te koken. Een groot deel van de levensmiddelen en non-food producten uit Nederland wordt afgevoerd naar het front. Bijna dagelijks komen er busjes vanuit het front naar onze opslag om de benodigde spullen op te halen en te brengen naar plekken waar zwaar geleden wordt.

Zo kwam er 6 dagen geleden een chauffeur levensmiddelen ophalen voor Fastov, Irpin en Boetsja (plaatsen rond Kiev). De laatste 2 dorpen kwamen afgelopen week veel in het nieuws door de verschrikkelijke gebeurtenissen… De chauffeur die de spullen bracht naar Irpen en Boetsja werd geconfronteerd met de verschrikkelijke werkelijkheid. Ook jullie zullen in het nieuws vreselijke beelden hebben gezien. Blijf bidden voor Oekraïne en Rusland!

De chauffeur heeft ook wat beelden genomen van wat hij aantrof in Irpin en Boetsja. Hieronder kunt u het filmpje bekijken:

Reactie plaatsen

Reacties

Wim lueks
2 jaar geleden

Waar kun je je aanmelden voor vrijwilligerswerk in Oekraïne