Nieuwe dakplaten en houtpallets

Gepubliceerd op 9 oktober 2021 om 12:46

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, de nieuwe dakplaten en de houtpallets werden gebracht. De Heere alle dank hiervoor!
In de afgelopen weken is er veel tegenslag in het familiehuis geweest, maar de Heere heeft keer op keer willen voorzien!

Het dak van het familiehuis lekt al enige tijd. De Heere gaf financiën om het dak te kunnen vervangen Alle materialen lagen 2 maanden geleden al klaar. Door de heftige storm werden dakplaten vernield. Andre heeft geprobeerd, met gevaar voor eigen leven, de dakplaten nog te redden. Het is een wonder dat Andre nog leeft (zie blog van 25 juli). Alleen zijn hand had grote verwondingen, waar hij tot op heden nog veel mee tobt.
Na de verwoesting van alle dakplaten, heeft de Heere weer opnieuw voorzien van financiële middelen om nieuwe te kunnen kopen. Helaas ontstonden er problemen met de levering. Zo was er geen vrachtwagen beschikbaar en waren de houtpallets verkocht aan een andere koper. Tegenslag na tegenslag. Maar afgelopen zaterdag is de vrachtwagen in Pomichnaja aangekomen met nieuwe dakplaten en een vracht met houtpallets. Zoveel dat het gezin in het familiehuis voorlopig warm mag zitten in de winter. Ook nu komt de Heere alle dank toe!

Nu staat voor ons het vervangen van het dak van het familiehuis nog te wachten voordat de winter invalt. Dit is een grote klus waar veel dingen voor geregeld moeten worden, zoals een stelling en werkmannen. Helaas gaan zulke dingen regelen niet zo eenvoudig zoals in Nederland. Daarom wil ik jullie vragen te bidden of de Heere ook hierin wegen wil openen, zodat het dak voor de winter nog vervangen kan worden.

Met de hand van Andre gaat het nog niet goed. Hij heeft hoogstwaarschijnlijk weer een operatie nodig. Willen jullie hier ook voor bidden?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.