Het werken in het ziekenhuis is begonnen

Gepubliceerd op 2 mei 2017 om 22:02

Vorige week maandag was mijn eerste werkdag in het ziekenhuis. Het was goed om weer terug te zijn op deze plek, waar ik zo lange tijd naar heb verlangt. Ook al liggen er nu andere kinderen op de afdeling. Alleen Mozes (Istwan) is weer terug in het ziekenhuis. Ik geniet enorm van het werk met de kinderen! Maar het is toch best even wennen, je moet je draai weer in het werk kunnen vinden.
Eerder was ik hier als deelnemer van een werkvakantie en nu als vrijwilliger. Als vrijwilliger heb je toch meer taken en bezigheden. Het spreken met de zusters is nog echt moeilijk. Ook al heb ik wat Russisch geleerd, het in de praktijk brengen is echt heel lastig. Het gaat soms zo snel, dat ik niet meer begrijp wat ze bedoelen. Ik verwacht en hoop dat dit in de loop der tijd beter zal gaan.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.