Operatie van Victoria

Gepubliceerd op 4 mei 2018 om 17:11

Uit de vorige blogs kennen jullie Victoria. Hierin heb ik u verteld dat Victoria een operatie nodig heeft, maar omdat Victoria en haar man deze kosten niet kunnen betalen zag het er naar uit dat ze steeds verder achteruit zou gaan.

Toch bleef ze altijd bidden dat de Heere uitkomst zou geven. Ze had een vast vertrouwen dat alleen God haar kon helpen. Ik verwonderde mij altijd in haar vaste geloof dat God haar zal helpen. Al jaren heeft ze gebeden of de Heere uitkomst mag geven, en deze gebeden zijn verhoort! De Heere heeft een sponsor bereid gevonden om de operatie voor victoria te betalen. Toen ik het goede nieuws aan Victoria vertelde zei ze: “Dit is de hand van God, anders is dit onmogelijk’’.

Victoria moest een operatie waarbij haar bijschildklieren gedeeltelijk moesten worden weggehaald.

Afgelopen week stond de operatie gepland in Lviv. Dit is een grote stad verder op in Oekraïne. Victoria en haar man hebben mij gevraagd om met hun mee te gaan naar Lviv. Dus ben ik vorige week voor enkele dagen daar geweest om Victoria te ondersteunen voor en na de operatie. De operatie is voorspoedig verlopen. De operatie was niet geheel zonder risico’s voor haar, door haar slecht werkende nieren. De Heere heeft haar nog mogen sparen. Het herstel kan nog een paar maanden tot een jaar duren en misschien is een tweede operatie nog noodzakelijk.

Namens Victoria, na de Heere hartelijk bedankt voor het meeleven en het gebed in de afgelopen weken.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.