Update Benjamin

Gepubliceerd op 9 juli 2018 om 16:51

Goed nieuws over Benjamin! Hij is in de laatste weken namelijk 300 gram aangekomen en dat terwijl hij een hartprobleem heeft.

De lactosevrije voeding en de medicijnen hebben een positief effect. En ook, omdat wij nu de toestemming hebben van de dokter om zelf voeding klaar te maken voor Benjamin als hij honger heeft. En ja, hij houdt ons de hele dag nu wel bezig met huilen, voeden en verschonen ;-)

Gisteren moest Benjamin weer op controle in het andere ziekenhuis. Daar waren ze nog niet helemaal tevreden over hoeveel hij is gegroeid. Hij krijgt nu nog meer medicijnen voorgeschreven en energierijke voeding. Benjamin weegt nog lang niet wat hij zou moeten wegen voor een 4,5 maand oude baby. Hij weegt nu 3,5 kilo, maar dit is nog niet voldoende om een hartoperatie te ondergaan.

Aanstaande donderdag moeten we opnieuw met Benjamin terug naar dit ziekenhuis. De cardioloog wil hem nogmaals onderzoeken, want er is gisteren gebleken, na het maken van een hartfilmpje, dat zijn hartprobleem ernstiger is dan verwacht.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.