Actie in Meerkerk

Gepubliceerd op 2 januari 2019 om 21:24

Jaarlijks bakken mensen uit Meerkerk oliebollen en appelbeignets voor het goede doel.

Mede hierdoor wordt het vrijwilligerswerk van Stefanie mogelijk gemaakt. Ook afgelopen oudjaarsdag mocht deze opbrengst voor het vrijwilligerswerk zijn dat wordt uitgevoerd in Oekraïne. Met een opbrengst van €2225,45 is de actie zeer geslaagd. Hier zijn we dan ook erg dankbaar voor. De opbrengst is bestemd voor het derde sponsorjaar van Stefanie. De geldmeter mag hierdoor al op 87% staan! U kunt de geldmeter vinden onder het kopje ''sponsors''.

Heel veel mensen hebben zich hiervoor in gezet: deegrollen, appels schillen, oliebollen bakken, beignets maken, bestellingen afrekenen en niet te vergeten: al het werk wat hieraan vooraf ging. Vrijwilligers, hartelijk bedankt voor jullie inzet! Het doet ons goed dat er mensen zijn die zich zo willen inzetten voor dit werk. 

Naast het bedrag wat we overhielden aan de verkoop, zijn er ook verschillende fooien ontvangen die bestemd zijn voor de medicijnen van Nastja. Deze fooi van €80,- zorgt ervoor dat we haar gedurende een maand lang kunnen voorzien van medicijnen. Ook hiervoor hartelijk dank! Nastja is een meisje van 8 jaar met reuma. (U kunt meer lezen over Nastja in de blog van: 07-12-2018.)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.