Bij de neuroloog geweest

Gepubliceerd op 23 maart 2019 om 21:10

Wat was het gisteren een gezegende dag, alles mocht voorspoedig verlopen. 

Vroeg in de morgen heb ik Ludmilla opgehaald, moeder ging niet mee, wel de buurvrouw van Ludmilla. Wij hadden een afspraak bij de neuroloog in de polikliniek. De neuroloog was heel betrokken en wilde echt heel graag helpen en zag de noodzaak er wel van in. Als we niets zouden doen, dan zou ze niet lang meer leven. Er moest een CT-scan gemaakt worden van haar hoofd. Gelukkig kon dit gelijk op dezelfde dag. Ludmilla onderging het allemaal maar... Soms 'huilde' ze even als er niet zachtjes met haar gedaan werd, maar voor de rest liet ze het allemaal maar gebeuren. Ik zelf schrok heel erg toen ik Ludmilla uitkleedde. Wat is ze mager..!

Twee uur moesten we wachten tot we de uitslag van de CT-scan konden ophalen. Met de uitslag van de CT-scan in de hand gingen we weer terug naar de neuroloog. De neuroloog vertelde inderdaad dat Ludmilla een waterhoofd heeft. Een neurochirurg uit Uzsghorod (weer een ziekenhuis verderop), zal beoordelen of een operatie (nog) mogelijk is.

Nadat ik Ludmilla weer thuis had gebracht, heb ik een afspraak gemaakt bij de neurochirurg. D.V. maandagochtend om 8 uur zal ik de uitslag van de CT-scan naar de neurochirurg brengen. 

Ik ben zo blij en dankbaar dat het allemaal zo voorspoedig mocht gaan vandaag! Wilt u blijven bidden voor Ludmilla en haar moeder, die elk moment kan gaan bevallen van haar achtste kindje.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.