Weer thuis! Update Ludmilla

Gepubliceerd op 8 juni 2019 om 20:50

Donderdagavond mocht ik weer veilig thuis komen.

Ik heb een fijne verlofperiode gehad. Het is altijd weer fijn om familie en kennissen te zien en te spreken. Tijdens mijn verlof periode mocht ik voor de 15e keer tante worden. Heel leuk dat ik toen net in Nederland was. 

Na een aantal weken in Nederland te zijn geweest, keek ik er weer erg naar uit om naar huis te gaan.

Vandaag heb ik het zigeunerkamp weer bezocht (tijdens mijn verlof periode haalde een man uit de gemeente de mensen op en bracht ze naar de kerk).

Wat was iedereen op het kamp blij dat ik er weer was. En wat heb ik ze gemist!

Ludmilla heb ik ook bezocht op het kamp. Het gaat niet goed met haar... Ze is nog magerder geworden, nog erger scheef gegroeid en alles doet haar zeer. Moeder liet mij een doorligplek zien, te hoogte van haar stuitje. Wat zag dat er akelig uit...! Vanavond hoop ik nogmaals naar Ludmilla te gaan om de doorligplek te verzorgen. Zo moeilijk als je zo'n klein meisje ziet lijden... Laten we voor haar bidden!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.