Gezin vertrekt om familiehuis te starten

Gepubliceerd op 14 augustus 2019 om 12:23

3 maanden geleden heb ik jullie verteld over het Oekraïense gezin wat een familiehuis gaat starten. (Zie de blog van 17-05-19


D.V. 20 Augustus hoopt dit Oekraïense gezin te gaan verhuizen naar Pomichna, 1000km verderop in Oekraine. Vanaf de periode dat ze er wonen kan de procedure in gang worden gezet om de kinderen uit het internaat op te nemen in hun gezin. Het Oekraïense echtpaar heeft 3 eigen kinderen en ze hopen 7 andere kinderen een liefdevolle huis te kunnen bieden in hun eigen gezin. En het belangrijkste is dat deze kinderen in een christelijk gezin  mogen opgroeien en zo het evangelie mogen horen.
In de blog van 3 maanden geleden is uw hulp gevraagd om dit gezin financieel te ondersteunen. Het gezin is de Heere dankbaar voor alle hulp die ze tot nu toe al ontvangen hebben.

Volgende week hoopt het gezin de reis van 2 dagen te gaan maken naar het Midden-Oosten van Oekraïne. Haar ouders en ik hopen ze weg te gaan brengen. Er is voor nu nog onduidelijk met welk vervoersmiddel we kunnen gaan. 1 busje zal te weinig zijn voor 8 personen en een hele verhuizing. Wij willen hiervoor u gebed om vragen.

Nog niet al het geld wat nodig is voor het familiehuis is binnen. Toch gaat het gezin volgende week vertrekken; ze vertrouwen er op dat de Heere voor hen zal zorgen.
Onder het kopje ‘’geldmeter’’ ziet u wat er nog nodig is om het familiehuis te ondersteunen.
Er is een onderscheid gemaakt tussen eenmalige kosten en jaarlijkse kosten. 
Mogen wij nogmaals om uw hulp vragen?
Als er uiteindelijk 7 aangenomen kinderen wonen in het familiehuis dan is er minder financiële hulp nodig omdat ze dan redelijk rond kunnen komen van de kinderbijslag die ze dan hopen te ontvangen. 

U bijdrage kunt u storten op het volgende rekeningnummer: NL52 RABO 0314010041 
Op naam: S. de Wildt
Onder vermelding van: Familiehuis – …(het doel)…
Wilt u het liever overmaken via de stichting dan is dit ook een mogelijkheid, alleen duurt het dan wat langer voordat het geld er uiteindelijk is. Let wel op dat u dan deze omschrijving gebruikt: Stefanie de Wildt / 21450 / familiehuis. (bankrekening vind u onder het kopje ‘’Adres- en bankgegevens’’.)

Ik hoop jullie volgende week op de hoogte te houden van onze 2 daagse reis en de periode in Pomichna. 
 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.