Situatie Ludmilla

Gepubliceerd op 3 oktober 2019 om 18:26

Op dit moment gaat het erg slecht met Ludmilla, sinds vanmiddag ligt ze in coma.

We zijn steeds bij haar gebleven. De arts van het dorp kwam langs en zei dat Ludmilla in het ziekenhuis moet sterven omdat de moeder van Ludmilla anders schuldig is aan haar dood. Terwijl Ludmilla stervende was werd er lang gediscussieerd over wat het beste was. Uiteindelijk werd besloten om een doorverwijzing van de arts te halen en naar het ziekenhuis van Beregowo te gaan. Het was moeilijk om de stervende ludmilla mee te nemen in mijn auto. 

Toen we in het ziekenhuis aankwamen brak er lichte paniek uit. Niemand wilde Ludmilla opnemen omdat ze dan ook verantwoordelijk zouden worden. Zelfs de IC niet. Uiteindelijk moest de kinderafdeling haar opnemen. Ze hebben haar keel uitgezogen en haar zuurstof gegeven. Zonder zuurstof zou het gehalte in haar bloed meteen zakken. Infuus konden ze niet meer geven omdat haar aderen al heel zwak zijn. 

De zuster vroeg aan mij of ik ook zou blijven samen in het ziekenhuis met moeder. Ik heb wat spulletjes ingepakt en blijf in het ziekenhuis slapen bij Ludmilla. 

Het zal niet lang meer duren voor Ludmilla.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.