Bezoek aan het internaat

Gepubliceerd op 15 januari 2020 om 17:44

Gisteren ben ik met de kinderen van de zondagsschool naar het internaat geweest.

In dit internaat wonen kinderen met een verstandelijke beperking. Een deel van deze kinderen woont hier doordat hun ouders afstand van hen gedaan hebben. Ook zijn er kinderen die er alleen verblijven op schooldagen. 

Het leven in een internaat is geheel anders dan te wonen bij een liefhebbende vader en moeder.

Zo mocht ik gisteren met de kinderen van de zondagschool het internaat bezoeken. We hebben kerstliederen gezongen en gedichten opgezegd. De dominee mocht nog in eenvoud de kinderen vertellen dat de Heere Jezus ook voor hen op deze aarde kwam.

 

Als ik al deze kinderen bij elkaar zie gun ik ze allemaal een goed onderkomen en een warm en liefdevol thuis. En niet een leven in een internaat, waar de kinderen minimaal liefde ontvangen en ze niet echt kind kunnen zijn. 

Ik maakte mij een voorstelling: zou één van deze kinderen misschien later bij mij komen wonen? (In het huis waar de plannen voor renovatie voor zijn)

 

foto 1: De kinderen van het internaat

foto 2: De kinderen van de zondagsschool

foto 3 en 4: Alle kinderen van het internaat krijgen allemaal wat lekkers

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.