Want wij wandelen door geloof en niet door aanschouwen

Gepubliceerd op 18 december 2020 om 23:22

Even heb ik getwijfeld om jullie het volgende bekend te maken via een blog.

Maar omdat  nieuws vaak als een lopend vuurtje gaat, en daardoor  miscommunicatie kan ontstaan, voel ik me  genoodzaakt om jullie  via een blog te vertellen over de zorgen die er zijn rondom mijn gezondheid. 

Na wat verschillende medische klachten heb ik  sinds anderhalve  maand  allerlei onderzoeken ondergaan. Eerst in het plaatselijke ziekenhuis en daarna voor beter onderzoek naar een meer vertrouwd privé kliniek. 
2 weken geleden heb ik de diagnose gekregen, nl. voorstadium van baarmoederhalskanker. 
Even was dit schrikken, maar de dankbaarheid overheerst dat ik er op tijd bij ben. Ik zal een operatie moeten ondergaan. 
De volgende dag mocht ik volledige rust van de Heere ontvangen uit  2 Korinthe 5:7 Want wij wandelen door geloof en niet door aanschouwen. Geloven en vetrouwen in Hem  juist op momenten waarin wij de gevolgen nog niet overzien en de toekomst onzeker is.  Alles is in Zijn handen!
Even heb ik me afgevraagd of ik naar Nederland zou moeten gaan voor de operatie. Maar hoe, nu met de coronasitutatie? Nadat ik mocht zien en  vertrouwen dat de Heere ook hier in de Oekraīne de handen van de artsen zal besturen, was de twijfel om naar Nederland te gaan verdwenen. Hij zal alles besturen!

Na enkele dagen mocht ik weer bemoedigd worden uit Jeremia 29:11,
Want Ik weet de gedachten, die Ik over u denk, spreekt de HEERE, gedachten des vredes, en niet des kwaads, dat Ik u geve het einde en de verwachting.
(In de Russische bijbel wordt "gedachten" hier vertaald als "plannen".) 
Hij weet de plannen voor mijn leven, het zijn Zijn plannen. Zijn plannen zijn ten goede en niet ten kwade. Dan is het voor ons mensen misschien niet te  begrijpen waarom  ik deze weg moet  gaan. Maar de Heere zegt Zelf in Zijn woord: Zijn plannen zullen ten goede zijn. Wat heb ik dan te vrezen?

Een aantal dagen geleden heb ik verschillende onderzoeken gehad om onder narcose te kunnen gaan tijdens de operatie. D.V.  24 december hoop ik de bloeduitslagen te krijgen. Dan zal ik horen wanneer de operatie zal plaats vinden. 

Ik wil u om gebed vragen of de Heere de handen van de artsen wil besturen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.