Naar Nederland!

Gepubliceerd op 5 januari 2021 om 22:21

Groot nieuws! Ik kom D.V. volgende week naar Nederland!

De uitslag van het uitstrijkje is binnen. De arts in Nederland heeft het advies gegeven om het in eigen land te laten behandelen.

Omdat mijn "geplande" verlof aankomend april was en er wellicht dan ook een minder strenge lockdown zou zijn, was het mijn keus om verlof en behandeling te combineren. Het advies van de arts in Nederland is echter de behandeling niet uit te stellen maar z.s.m. naar Nederland te komen.

Donderdag 7 januari wordt er in Oekraïne kerst gevierd. Daarom lukt het niet om deze week nog naar Nederland af te reizen. 

Voor mijn vertrek moet ik een covid-19 test doen. Bij aankomst in Nederland zal ik helaas eerst nog 10 dagen in quarantaine moeten. Hierna zullen alle onderzoeken opnieuw starten. Alle onderzoeken die ik in Oekraïne heb gehad, zullen in Nederland weer opnieuw gedaan worden.

Het is heel onverwachts dat ik nu met verlof kom. Ook is nog onduidelijk hoe lang de onderzoeken en behandeling gaan duren. Onzeker is wanneer ik weer terug zou kunnen naar de Oekraīne. Ondanks alles ben ik ook heel blij dat ik naar Nederland kom. Al ruim 1,5 jaar heb ik mijn familie niet gezien en daarom verlang ik heel erg naar naar hen:-)

Voor mijn vertrek hopen wij hier 7 januari nog kerst te vieren en 11 januari mijn 29ste verjaardag.  Donderdag 14 januari hoop ik naar Nederland te vliegen.

Voor alle data geldt natuurlijk zo de Heere het wil en wij leven.

Ik wil jullie vragen te blijven bidden!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.