Zwangerschapsverlof

Gepubliceerd op 22 mei 2023 om 12:08

Inmiddels mag ik 7 ½ maand zwanger zijn. De periode om rustiger aan te doen en met zwangerschapsverlof te gaan is aangebroken.
Ik hoop D.V. eind juni/begin juli in Oekraïne te bevallen. Wij zijn tot deze keuze gekomen, omdat mijn man Yura vanwege de oorlog de grens niet over mag en wij daarom niet de mogelijkheid hebben om samen naar Nederland te gaan.
Een kleine 3 maanden zal ik met zwangerschapsverlof zijn. Verlof voor mij betekent niet dat de bediening in Oekraïne stil komt te liggen. De oorlog gaat helaas nog steeds door.
De gaarkeuken zal gewoon dagelijks open blijven. Yura zal blijven werken in de opslag en de vluchtelingen zullen wekelijks hun voedselpakket kunnen komen ophalen.
Het gebrek aan voedsel en andere humanitaire goederen blijft en daarom kunt u in Nederland verder blijven sparen en inzamelen. Tijdens mijn verlofperiode zullen de komende transporten naar Oekraïne minder frequent zijn, maar een humanitair transport regelen blijft mogelijk. Neem contact op met de TFC om te horen wat de mogelijkheden zijn.
Tijdens mijn zwangerschapsverlof zal het kinderwerk vanuit mij ook even ‘stil liggen’. Yura, mijn man zal wel verder gaan met het kinderwerk tijdens deze periode.
Wij willen jullie vragen om te bidden voor deze laatste periode van de zwangerschap en de bevalling.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.