Al 7 maanden humanitaire hulp voor Oekraïne!

Gepubliceerd op 29 september 2022 om 15:44

3 dagen nadat de oorlog begon, op 24 februari 2022 was het gebrek aan voedsel en andere spullen al heel groot. Nu 7 maanden verder zijn er al 10 vrachtwagens en 51 busjes naar Oekraïne gereden met humanitaire hulp. Zonder uw hulp en bijdragen zou dit niet mogelijk zijn geweest. Hartelijk dank hiervoor.


Nu 7 maanden later is de nood/strijd aan het front en het aantal vluchtelingen in het westen niet minder geworden. De oorlog gaat nog in alle hevigheid door. De soldaten bij het front zitten echt te wachten op de blikken voedsel, crackers, billendoekjes, koffie, havermout en noem maar op. De vluchtelingen hier in het westen zijn heel blij met de kleding die zij uit kunnen zoeken en vooral ook dankbaar voor het tasje met levensmiddelen bij de uitgang.
Het bereiden van maaltijden in de gaarkeuken in Berehove gaat 7 dagen in de week door en dit al 7 maanden lang. Elke dag word er voor 200 man een warme maaltijd klaar gezet.
Ik wil jullie graag in de komende weken een inkijkje geven in wat wij nu eigenlijk met de goederen doen die gesponsord zijn: blikken soep, matrassen, jassen, pakken Pampers en donaties. Als u de aankomende weken de website en social media in de gaten houdt, kunt u zien waar en hoe alle goederen terecht gekomen zijn.
De thema's van de volgende 4 Facebook posts:
- Transport vanuit Nederland
- Opslag en vluchtelingenhulp
- Humanitaire hulp voor het front
- De gaarkeuken in de kerk.

Voor D.V. 14 Oktober staat het volgende transport gepland. Op de website is te lezen waar, wanneer en wat er nodig is. www.stefanieinoekraine.nl/transporten

 

Nogmaals na de de Heere hartelijke dank! In het bijzonder willen wij M.J. de Groot transporten uit Nieuwerkerk a/d IJssel bedanken voor de 10.000 blikjes vis die gesponsord zijn voor de soldaten aan het front. Ook werd er een partij nieuwe damesjassen gegeven. De vluchtelingen zijn hier heel blij mee.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.